Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Αγία Δωρεά στην μικρή μας ενορία. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος Πρίντεζης λόγοκωλύματος του λειτουργού μας π. Ριχάρδου Ταράσκεβιτς. 
Στην αρχή τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια μετά το πέρας της Λειτουργίας ακολούθησε λιτανεία της Δωρεάς του Κυρίου μας στους ανθρώπους, στους δρόμους του χωριού. 
Στο τέλος των δύο άκρων του χωριού είχαν δημιουργηθεί μικρά βήματα όπου εκεί έγινε μικρή στάση και δόθηκε η ευλογία στους παρόντες πιστούς. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αρμάος Παντελεήμων και Ξενόπουλος Αντώνιος. 
Οι καμπάνες κτυπούσαν χαρμόσυνα ενώ το εκκλησίασμα τόσο κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας όσο και κατά την διάρκεια της Λιτανείας συμμετείχε ενεργά ψέλνοντας και υμνολογώντας τον Κύριο. Λαϊκοι ανέγνωσαν τα βιβλικά κείμενα και τις δεήσεις των πιστών.Ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο που για άλλη μία φορά ήρθε στην ενορία μας για να την εξυπηρετήσει παρόλο το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά του.
Θερμά συγχαρητήρια στο Μάρκο και στη Μαριέττα Φιοράντη που φρόντισαν τόσο τον Ναό του Αγίου Αντωνίου όσο και το φτιάξιμο των δύο βημάτων στα άκρα του χωριού έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η Λιτανεία.

Μάριος Φώσκολος


Μάριος Φώσκολος














































































































 
Top