Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Δευτέρα του Πάσχα οι κάτοικοι και οι φίλοι του Σμαρδακίτου συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Ανάσταση του Κυρίου στην πλατεία του χωριού στο καθιερωμένο γεύμα αγάπης ή αποκαλούμενο και ως «Μαράντος» για τους ντόπιους. Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι με τις νησιώτικες μελωδίες να ακούγονται δυνατά στο χωριό, τον σύλλογο να προσφέρει καλοψημένες πανσέτες  και τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν τα νόστιμα μεζεδάκια τους.


Η ζωντάνια και το κέφι δεν έλειψαν ούτε στιγμή καθώς, ακόμη και κατά την διάρκεια της βροχής, ο χορός συνεχίστηκε. Μάλιστα, τα παιχνίδια του καιρού μας ένωσαν περισσότερο έτσι ώστε να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε στην ενοριακή λέσχη, με τις νοικοκυρές του χωριού να ετοιμάζουν ζεστή μακαρονάδα και την μουσική να ηχεί δυνατά σε νησιώτικους και όχι μόνο ρυθμούς, ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν καθώς και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, συμβάλλοντας στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με εκτίμηση,
Εξωραϊστικός σύλλογος Σμαρδακίτου













 
Top